ISafeBNB Token ✅

iSafeBNB

iSafeBNB Token tutarak BNB BSC'nizi istifleyin! Otomatik talep özelliğine sahip BNB yansıma belirteci. Cüzdanınızda $iSafeBNB jetonları tutun ve BNB kazanın!

💓Web Site: https://isafebnb.com/

🔒Contrat: 0xaf08ee48ab608dc5d304be9a3d155a75ea1ffb70

👥 Türkiye Telegram : https://t.me/Isafebnbturkey

🔰 Buy On SafeBnb Swap : https://app.isafeada.com/#/swap

iSafeBNB nedir?

Her alış/satışın %8'i alınır ve tüm iSafeBNB sahiplerine yeniden dağıtılır . iSafeBNB jetonlarını tutun , BNB kazanın (BNB'niz artık cüzdanınızda otomatik olarak istifleniyor)

Otomatik talep işlevi nasıl çalışır?

Her 60 Dakikada Bir İlk defa, kazandığınız BNB'nizi talep etmenize gerek yok. Her 60 dakikada bir otomatik olarak cüzdanınıza gönderilir. *Daha düşük bir hacimde hak talebinde bulunmak daha uzun sürebilir.

Likidite Otomatik Olarak Oluşturulur mu?

Pancakeswap için her işlemin %2'si likiditeye dönüştürülür . Otomatiktir ve taban fiyat (istikrar) oluşturmaya yardımcı olur.

Likidite Kilitli mi ve ne kadar süreyle?

3 ay boyunca Mudra Locker'da Likidite Kilitlendi. 

Ödül Sistemi nasıl?

Eşsiz ödül sistemimiz hacme göre tetiklenir (gaz ücretlerini karşılamak için satın alma + satış etkinliği). İşlem hacmi düşükse, sahiplere ödemeler her saat yapılmayabilir. Bu durumda, her bir sahibinin alacağı ödüllü BNB miktarı azalmaz. Ancak, bir ödemenin tetiklenmesi için uygun olana kadar (genellikle birkaç saat) daha uzun bir süre boyunca tahakkuk edecektir.







💚Sponsorlu İçeriktir Yatırım Kararınızı Her Zaman Kendiniz Vermelisiniz. 

3 Comments

Previous Post Next Post