DROP COİN ✅

drop coin

DROP NEDİR ?  

DROP;  ekibi ve topluluğu güvenilir, hedefi ve amacı planlanmış bir gem token olup,  hem yatırım aracı hem de sosyal sorumluluk projesidir. 

DROP’UN MİSYONU NEDİR? 

 %4 geliştirme ve pazarlamaya ayırdığımız bütçemiz ile sosyal sorumluluk projesi olarak Afrika’ da su kuyuları açarak insanların hayatlarına dokunmak istiyoruz. Bu sayede hem insanlığa bir katkı sağlarken, hem de Drop’un gelişmesi ve reklamını gerçekleştirmiş olacağız. 

TOKENOMICS 

Binance (BSC) ağında yer alan DROP projemizin 5,247,446,740,854 toplam arzı bulunmakta, haftalık olarak %3 yakılıp ölü bir adrese gönderilmektedir. %4’lük kısım ise geliştirme ve pazarlama amaçlıdır. Drop projesi şu an için Pancakeswap üzerinden işlem görmektedir. 

DROP’UN HEDEFİ NEDİR ? 

 Günden güne büyüyen topluluğumuz ile ilerleyen süreçte CoinGecko, CoinMarketCap listelenmelerini gerçekleştirmek ve hedefimiz olan GATE.İO borsasına giriş yapmak istiyoruz. 

GÜVENİLİR PROJE “ DROP “ 

Kripto piyasasında yerini aldığı 2 aylık süreçte emin adımlarla ilerleyen ve gelişen DROP projemiz, kesinlikle scam (aldatmaca) değildir. Kurucusunun iletişim, adres ve sosyal medya bilgileri paylaşılmıştır. 

DROP’U NASIL SATIN ALIRIM ? 

Drop; Pancakeswap üzerinden satın alınılabilir. Slippage oranını %8 yapabilirsiniz. Satın almakta sorun yaşarsanız, alacağınız Drop adetinin son rakamını 1 yaparsanız herhangi bir problem yaşamayacaksınız. Eğer takıldığınız bir konu olursa http://t.me/dropturkiyee telegram grubu adminlerimiz size en kısa sürede yardımcı olacaktır.

Contract: 0xb656830ea5dff1eb1b2bd16df0f86c48b2b5f70c

👻TELEGRAM    

Türkiye: https://t.me/dropturkiyee 

Globa: https://t.me/dropfinanceglobal 

Web Site: https://drop-finance.com/




➕BSCScan: https://bscscan.com/token/0xb656830ea5dff1eb1b2bd16df0f86c48b2b5f70c


4 Comments

Previous Post Next Post