Beta Finance (Beta) ✅

beta finance

BETA Fiyatı Canlı Verileri
Bugün canlı Beta Finance fiyatı $2,26 USD, 24 saatlik işlem hacmi $33.392.638 USD. BETA sürümümüzü gerçek zamanlı olarak USD fiyatına güncelliyoruz. Beta Finansmanı son 24 saatte% 0,69 düştü. Şu anki CoinMarketCap sıralaması # 241, canlı piyasa değeri 360.895.204 USD. Dolaşımdaki 160.000.000 BETA jeton kaynağı ve maks. 1.000.000.000 BETA jeton temini.

Beta Finans'ı nereden satın alacağınızı bilmek istiyorsanız, Beta Finans'ta işlem yapmak için en iyi borsalar şu anda Binance, Mandala Exchange, Bitget, ZT ve Hotcoin Global'dir. Kripto borsaları sayfamızda listelenen diğerlerini bulabilirsiniz.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi edinmek için derin Beta Finans dalışımıza göz atın.

Beta Finansmanı (BETA) Nedir?
Beta Finance, Ethereum'da kripto varlıklarını ödünç almak, ödünç vermek ve kısaltmak için izin verilmeyen bir para piyasasıdır. Kullanıcıların, belirteçlerin izinsiz ve otomatik olarak listelenebileceği ve kullanıcıların bu belirteçleri kısaltabileceği ölçeklenebilir ve erişilebilir bir para piyasasına erişmelerini sağlar. Beta Finance, Ethereum Mainnet lansmanından sonra ek katman bir ve katman iki çözümlerini piyasaya sürmeyi planlıyor.

Kullanıcıların üç seçeneği vardır: borç verme, borçlanma ve kısa devre. Borç verenler, Beta Finans'ta var olan herhangi bir pazar için kripto varlıklarını ödünç verebilecek ve faiz kazanabilecekler. Borçlular ters pozisyon alabilirken, kısa satıcılar kısa pozisyonları başlatmak için teminat kullanabilirler. Merkezi borsalardan farklı olarak, Beta Finance kısa vadeli işlemleri yürütmek için bir sipariş defteri kullanmaz, ancak ticareti otomatik piyasa yapıcıları kullanan merkezi olmayan borsalar aracılığıyla yönlendirir. Aşama 2 lansmanının bir parçası olarak, platform izin verilmeyen para piyasası oluşturulmasını serbest bırakmayı planlıyor.

Beta Finans'ın Kurucuları Kimler?
Beta Finansmanı, daha önce Microsoft ve Facebook'ta yazılım mühendisi olarak çalışan bir MIT mezunu olan Allen Lee tarafından başlatıldı. Ekip, DeFı protokolleri konusunda geniş bilgiye sahip ağır bir DeFı kullanıcısı ve araştırmacısı Michael Shumikhin, baş mühendis Melvin Macaranas ve yazılım mühendisi Yuttakhan Baingen tarafından tamamlanmaktadır. Ayrıca Spartan Group, ParaFi Capital, Multicoin Capital, DeFiance Capital ve Delphi Digital gibi ünlü bir yatırımcı grubu tarafından destekleniyor. ParaFi Capital'den Anjan Vinod, Beta Finans'ın yeni varlıklara odaklanmasından, izole teminat modelinden ve planlanan çapraz zincir desteğinden etkilendi. Spartan Group'tan Gabriel Tan eşit derecede yükselişe geçti ve Beta Finance'i uzayda gelişmek için iyi bir konumda olan gelecek vaat eden izinsiz bir para piyasası olarak nitelendirdi.

Beta Finans'ı Benzersiz Kılan Nedir?
Beta Finance, kriptonun önemli oynaklık özelliğini Defı'nin bireyler ve kurumlar tarafından benimsenmesine zararlı olarak tanımladı. Kısa satışı, DeFı ekosisteminde eksik olan ve piyasa istikrarını ve verimliliğini kolaylaştıran kritik bir finansal araç olarak görüyor. Kullanıcılar bunu platformun “1 Tıklama Kısa” aracıyla rahatça yapabilirler. Bir düğmeye basit bir tıklama, takas edilecek dex'i seçmek ve kısa pozisyondaki anapara ile yeni takas edilen teminatı yatırmak için yeterlidir.

Beta Finansmanı, daha değişken varlıkları desteklemek için yalıtılmış bir teminat modelini izler; bu, tasfiye riski altındaki teminatlı bir pozisyonun başka bir pozisyonu tehlikeye atmadığı anlamına gelir. Başlangıçta Beta Finance, ETH, USDC, USDT ve daı'yi geçerli teminat olarak destekler ve topluluk 2. Aşamada ek teminat desteği önerebilir ve oylayabilir. Teminatlar çeşitli teminat faktörlerine tabidir: stablecoinler% 90'lık bir teminat faktörüne sahipken, eth'nin% 80'lik bir teminat faktörü vardır.

Varlıklar farklı varlık katmanlarına tabidir. Stablecoins gibi güvenli varlıklar% 75'lik bir kredi / değer oranına sahipken, daha değişken varlıklar yalnızca% 50'lik bir orana sahiptir. Meme paraları gibi en değişken varlıklar sadece% 20 LTV'YE sahiptir. İzole teminat modeli, kullanıcılar için daha sıkı fon güvenliği anlamına gelir; bu, Beta'nın tehlikeye atılmış bir varlığı olan bir pazarı olsa bile varlıkların güvenli olduğu anlamına gelir.

İlgili Sayfalar:
En popüler merkezi olmayan borsalardan biri olan dydx'e (DYDX) göz atın.

Vadeli işlemler için merkezi olmayan bir değişim olan Perpetual Protocol (PERP) 'a göz atın.

Merkezi olmayan likidite havuzları hakkındaki derin dalışımızı okuyun.

CoinMarketCap blogu ile en son kripto haberlerini ve en son işlem bilgilerini alın.

Dolaşımda Kaç Tane Beta Finans (BETA) Coin Var?
Toplam BETA arzı 1 milyar jetondur. BETA, aşağıdaki belirteç tahsisini izler:

Binance Fırlatma Rampası Satışı - 5%

Tohum Satışı - 10%

Stratejik Satış - 5%

Alfa Finans Fırlatma Rampası - 5%

Takım - 20%

Ekosistem - 35%

Likidite Madenciliği 20%

29 Eylül 2021 tarihi itibariyle Beta Finans, aşağıdaki tahsislere göre toplanan fonları kullanmıştır:

% 6.76 Pazarlama
% 10.13 Takım
% 63.53 Gelişme
% 19.57 İşlem
Beta Finansmanı Ekim ayında başlayacak. 8 aralık 2021'de Binance Launchpad'de 0.06 $ 'lık ilk jeton fiyatıyla.

Beta Finans Ağı Nasıl Güvence Altına Alınır?
BETA, Ethereum ve BSC'DE bir ERC-20 belirtecidir. Güvenlik çerçevesi dört ana sütundan oluşmaktadır:

Beta Finans sürekli olarak iç kod incelemeleri yapar
Platform, önde gelen güvenlik araştırmacılarından harici incelemeler talep edecek
Gerçek zamanlı izleme hizmetlerini içerecektir
Beta Finance, beyaz şapkalar için bir hata ödül kampanyası başlatacak
Ayrıca, fonlar soğuk hava deposu çoklu imza cüzdanları ve USD banka hesaplarıyla birlikte saklanır. Herhangi bir fon hareketi, Beta Finans'ın 5 yönetici ve danışmanından en az 3'ünün onayını gerektirir. Beta Finansmanı OpenZeppelin ve PeckShield tarafından denetlendi.

ERC-20, Ethereum blok zincirinde yayınlanırken çoğu yeni jetonun izlediği bir jeton standardıdır. Ethereum, birçok merkezi olmayan uygulama ve borsaların piyasaya sürülmesi için en popüler blok zincirlerden ve go-to çözümlerinden biridir. Madencilerin yeni Eter çıkarmasını gerektiren bir iş kanıtı uzlaşma mekanizması ile güvence altına alınmıştır. Bir dizi merkezi olmayan düğüm işlemleri doğrular ve Ethereum blok zincirini güvence altına alır.

Beta Finansmanı 1 $ 'a ulaşabilir mi?
Beta Finance, 0.06 $ 'lık ilk fırlatma rampası fiyatıyla piyasaya sürülüyor. Projenin 1 dolara ulaşıp ulaşamayacağı, genel piyasa durumu, yeni bir projenin piyasa tarafından benimsenmesi ve ekibin iddialı yol haritasını uygulayıp uygulayamayacağı gibi çeşitli faktörlere bağlı olacaktır.

Beta Finans'ı (BETA) Nereden Satın Alabilirsiniz?
BETA, Ekim ayında Binance Launchpad'de başlayacak. 8, 2021.

Post a Comment

Previous Post Next Post