Chainlink (LINK) Neden Geleceğin Coinleri Arasında ?

 

chainlink

Chainlink(LINK) projesi ve istikrarlı grafiğiyle dikkatleri üstüne çeken kaliteli coinler arasındadır. Yatırımcıların uzun vade ellerinde bulundurması gerektiğini düşündüğüm kazançlı yatırımlardan birisi olacağına inandığım borsalarda favori listesine eklenmesi gereken coindir kendisi... neden chainlink dediğinizi duyar gibiyim. bunu kısaca size özetleyelim.

Bu senenin en çok kazandıran altcoinlerinden biri olarak anılan LİNK'ten ise yeni bir yükseliş grafiği beklenmekte. İçeriğin hazırlık aşamasında 31 dolar olarak işlem gören LİNK için psikolojik seviye 35 dolar olarak öngörülüyor. Analistler LİNK için satış baskısının kalktığını ve yatırım ilgisinin arttığını söylerken 30 doların yükseliş seyrine olumlu geleceğini ve artışın devam edeceğini vurguluyor.

Chainlink uzun vade hedefi ise yaklaşık 100 dolar gibi bir rakam aslında buraya çok uzak olmadığını düşünüyorum uzun vadede keşkelerin coini olacağından pek şüphem yok istikrarlı ilerleyen bir proje ve altyapıya sahip zaten bu işin ehli kişilerde sepetlerinde olmazsa olmaz coinlerden birisidir LINK. 


 Yıl sonuna doğru 50 dolar gibi bir grafiğe yükselme ihtimalide çok yüksek yapılan araştırmalara göre bunu gerçekleştirme potansiyeli oldukça yüksek ama tabi ki tedbirli yatırım yapılması gerektiğini de unutmamak gerekir.

Post a Comment

Previous Post Next Post