BitTaxi 🚗

bittaxi

BİtTaxi’nin  Amacı?

BitTaxi Projesi’nin temelinde müşteri ile hizmet sağlayıcı arasındaki iletişimin hızlı ve güvenli şekilde yapılması yatmaktadır. Bunun için gerekli çalışmaların yapıldığı uygulamayla her türlü işlemin hızlı bir şekilde yapılabilmesi amaçlanmaktadır. Yani BitTaxi, taksi kullanan müşterilerin ödemelerini kripto parayla rahatça yapmalarını sağlayan platformdur. Bittaxi, yaklaşık 100 farklı kripto para birimiyle ödeme imkanı sunmayı hedeflemektedir. BitTaxi  projesinde şu an 52 adet coin/token ile ödeme yapılabilmektedir. Bu sayının yapılan çalışmalarla kısa süre içerisinde 100’e çıkarılması hedeflenmektedir.

BitTaxi’yi Benzersiz Kılan Nedir?

BitTaxi gerek önceden oluşturulmuş olan taksi çağırma uygulaması sayesinde, gerek kendi özellikleriyle kullanıcılara büyük kolaylık sağlamaktadır. Bu uygulama sayesinde taksi bulma, çağırma süreci çok kısalmış ve güvenli hale gelmiştir.

BitTaxi Token Projesi, taksi yolcuğuyla ilgili sunduğu kolaylığa bir özelliğini daha eklemiştir. Bu özellik ödeme kolaylığıdır. BitTaxi Token sayesinde hesaba rahatça kripto para yüklenebilmektedir. Yapılan yolculukların ödemeleri bu uygulama üzerinden kolayca gerçekleştirilebilmektedir. Bu uygulama diğer araç çağırma ve ödeme uygulamalarından da farklı bir özellik taşımaktadır. Bu özellik BitTaxi’nin, Dünya’nın ilk kripto ödemeli taksi sistemi olmasıdır. Bu alanda ilk ve günümüz şartlarında oldukça kullanışlı bir ödeme yöntemi olarak kullanıcılarının hizmetine sunulmaktadır.

BitTaxi uygulamasından taksi çağrıldığında her şey önceden belirlenmektedir. Aracın çağrıldığı zaman, gidilecek yer, güzergahlar ve yol önceden belirlenmiş durumdadır. Bu durum şoför ve müşteri arasındaki iletişimin en güvenli şekilde olmasını sağlamaktadır. Bir de bu güven kolay ödeme yöntemiyle daha da pekiştirilmektedir. Uygulama sayesinde kredi/banka kartı veya nakit paraya ihtiyaç duyulmadan kolayca ödeme yapılabilmektedir. Ödemenin belirlenmesi ve ödenmesi noktasında tüm sorumluluk uygulama üzerindedir. Böylece iki taraf içinde dolandırılma ve kandırılma durumu söz konusu olmamaktadır.

Ödenecek tutarın hızlıca belirlenmesi ve ödenmesi iki taraf için de zaman kaybını ortadan kaldırmaktadır. Ödemenin yapılması ile şoförün bir noktadan ayrılıp yeni adrese gitmesi ve kullanıcının ulaşmak istediği noktaya kısa sürede gitmesi güvenli bir şekilde sağlanmaktadır.

Dünya genelinde BitTaxi temsilcilikleri açmayı hedefleyen BitTaxi bu yönüyle diğer crypto projelerinden farklı olmayı hedeflemektedir. 



BitTaxi Token Nedir?

      BitTaxi Token için BitTaxi Projesi’nin temel ürünü olduğunu belirtmek doğru bir tanım olacaktır. Gelişen teknoloji beraberinde çevrimiçi ödeme ve hizmet sektöründe büyük gelişmeleri getirmiştir. Bu iki alan her geçen gün birbiriyle daha çok iletişime geçmekte ve hayatımızda yer almaktadır. Durum böyleyken bu iki alanın etkileşimini kolaylaştıracak bir proje şart olmuş ve BitTaxi Token olarak ortaya çıkmıştır.

     BitTaxi Token, BSC tabanlı ve Binance Smart Chain ağı olan Globalde hızla büyüyen bir para birimidir.  Bu platform sayesinde müşteri ve hizmet sağlayıcı arasındaki ticaret çok daha ölçeklendirilebilen ve kolaylaşan bir hale gelecektir. Bu kolaylaşma da oluşturulan basit  altyapı oldukça etkilidir. Bu altyapı sayesinde müşteriler kripto paralarla kolayca yaptıkları yolcuğun ödemesini gerçekleştirebilecektir.

BitTaxi Token Alınabilir mi?

Tüm katılım koşulları ve aşamaları halledildikten sonra BitTaxi Token’ı satın alma işlemleri gerçekleştirilebilmektedir. Bu konuda gerekli yasal şartları sağlayan tüm katılımcılar bu satın alma işlemini yapabilmektedir.

BitTaaxi Token 20 Kasım 2021 tarihinde kendi Launchpadleri üzerinden 1. Round ön satışa başlayacaktır.   

BitTaxi Token bu borsalarda listelenmeyi hedeflemektedir: WAZIRX, HOTBIT, GATE , DEX-TRADE, PARİBU, BTC TURK, BİTCİ, , MXC ,COINLIST,COINSBIT, BITHUMB ,XT P2PB2B, COINBASE, BINANCE, BITTREX vb.

Binance Smart Chain üzerinden hizmet vermeyi sürdüren BitTaxi Token yakın gelecekte kendi blockzinciri olan BitTaxi Chain üzerinden hizmet vermeye başlayacaktır.

Bu projeden yararlanmak için BitTaxi Token’ı uygulama üzerinden almak gerekmektedir. Bu alma işlemini gerçekleştirmek için belli adımları uygulamak yeterlidir. Bu adımları şöyle sıralayabiliriz;

Kullanıcıların, bu uygulamanın katılım koşullarını karşılayabiliyor olması gerekmektedir. Bu kullanım sürecinde belirtilen kurallara uyacağını belirtmesi gerekmektedir. Bu kurallar, referans, ön satış, çekirdek satış ve satış süreçlerindeki kurallardır.

Bu işlemlere uyulduktan sonra elde edilen BitTaxi Token’lar kullanılabilmektedir.

Referans, ön satış ve çekirdek satış ve satış süreçlerinde müşteriler, bir uygulama üzerinden denetimi yapılarak işlemlerine devam edebilecektir.

Kısacası kullanıcıların bilgileriyle uygulama üzerinden doğrulama yapması ve şartlarının uygunluğunu belirtmesi gerekir. Belirlenme sonucunda BitTaxi Token alınabilmekte ve yolculuklarda kullanımına başlanabilmektedir.

Bu uygulamalar ve şartlarla alakalı değişiklikler olması mümkündür.

BitTaxi’de KYC zorunluluğu var mı?

BitTaxi Token satış sürecinde “Müşterini Bil” (KYC) uygulaması zorunlu olmamaktadır. Bu uygulama, belli koşullarda token dağıtılması durumunda güvenlik amacıyla kullanılabilir.

BitTaxi Token satış sürecinde birden fazla ödeme yöntemi sunulmaktadır. Kullanıcılar sunulan geniş ödeme yöntemlerinden istediklerini seçerek kolayca token alma işlemini yapabilir. Bu ödeme yöntemleri hakkında kullanıcılar, satış sürecinden önce bilgilendirilmektedir.  

Belli aralıklarla kendi kullanıcılarına airdrop ile ücretsiz BitTaxi token verebilmektedirler. Bunun için lütfen aşağıdaki linkleri takip ediniz.

✅Bittaxi TELEGRAM ANNOUNCEMENT: https://t.me/BitTaxiTokenn 

Bittaxi TELEGRAM GROUP: https://t.me/bittaxitoken 

Bittaxi WEBSITE: https://bittaxi.co/

Bittaxi TWITTER:  https://twitter.com/bittaxitoken 

Bittaxi YOUTUBE : https://www.youtube.com/channel/UC3xhWSUDQeopu_OLkOWs19Q

Bittaxi INSTAGRAM:  https://www.instagram.com/bittaxitoken/

Bittaxi FACEBOOK:  https://www.facebook.com/bittaxitoken




1 Comments

Previous Post Next Post